Udruga Kineziologa Grada Vukovara je na svojoj Facebook stranici objavila da je okviru projekta “Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže” 17. travnja 2021. godine održana je manifestacija “Najbrži plivač/plivačica u gradu Vukovaru”.
Ovaj događaj je na Plivalištu Vukovar okupio djecu i mlade koji su podijeljeni u grupe sukladno svom uzrastu i dobi pokazali svoje plivačke vještine.
Za regularnost manifestacije bili su zaduženi suci koji su pratili nastupe i bilježili rezultate, dok je za dobru atmosferu zaslužna voditeljica koja je vodila program manifestacije.
“Za pripremu i sportsko raspoloženje naših sudionika najviše su zaslužni treneri plivanja angažirani za rad na projektu, koji su svojim stručnim savjetima pomagali kako najmanjim tako i najvećim sudionicima da dođu do cilja uz što bolje rezultate. Ovim putem čestitamo sudionicima koji su ostvarili najbolje rezultate u svojim kategorijama, ali i svima ostalima koji su svojim sudjelovanjem uljepšali ovu manifestaciju.
Također, željeli bismo naglasiti da smo posebno ponosni sportskim ponašanjem svih sudionika koji su pljeskom i glasnim navijanjem podržavali jedni druge, a posebno one najmanje kojima je ovo bila prva manifestacija na kojoj su sudjelovali.
Ova manifestacija se održala u okviru projekta „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“. Nositelj projekta je Udruga kineziologa grada Vukovara, a partneri na projektu su Vaterpolo klub Vukovar, Plivački klub Vukovar, Vukovarski triatlon klub, Osnovna škola Siniše Glavaševića i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina su djeca i mladi u dobi do 29. godina (uključujući i 29. godina) s područja grada Vukovara, Lipovače i Sotina.
Još jednom želimo čestitati i zahvaliti svima na sudjelovanju.
Za sudjelovanje u projektu kontaktirajte nas na e – mail: ukgv.projekti@gmail.com, tel: 092 167 1913″, objavila je Udruga Kineziologa.
 
U nastavku pogledajte rezultate naših ponosnih Vukovarskih plivača: Rezultati
Sve čestitke u ime Plivačkog kluba Vukovar. #samojako #pkvu 🏊‍♂️💙