Na natjecanju” Dunav kup” 4.11.2023. u Vukovaru nastupilo je ukupno 253 natjecatelja iz 9 plivačkih klubova, a naš klub predstavljalo je 38 natjecatelja (17 M i 21 Ž) u kategorijama početnika, mlađih kadeta I kadeta.
Ukupno smo osvojili 22 medalje od koji je 8x zlatnih, 8x srebrnih i 6x brončanih u individualnim disciplinama.
U ukupnom poretku po zbroju vremena 5 disciplina imamo čak četiri pobjednika i pobjednice u svojim kategorijama, a to su :
U kategoriji C Ana Ivančević (početnice)
U kategoriji B Sergej Skenderija (ml. kadeta)
U kategoriji A Ivana Kosanović najbolja je bila u ženskoj konkurenciji, dok je Lovro Brođanac bio najuspješniji u muškoj konkurenciji kadeta.
Osim ukupnih pobjednika, a među najboljima bili su:
Marta Žuvić – 100delfin= 1.mjesto
100prsno= 3.mjeso
200mix= 2.mjesto
Teona Arsenović- 25 leđno= 1.mjesto
25 prsno= 2.mjesto
25 slobodno= 1.mjesto
Lena Rajak – 25prsno= 1.mjesto
Ana Ivančević- 25leđno= 2.mjesto
25prsno= 3.mjesto
Ivana Kosanović- 100delfin= 2.mjesto
100prsno= 1.mjesto
100slobodno= 3.mjesto
200mjesovito= 1.mjesto
Stefan Tintor – 100delfin= 3.mjesto
100leđno= 2.mjesto
100slobodno= 3.mjesto
Sergej Skenderija – 50prsno= 2.mjesto
100mješovito= 3.mjesto
Lovro Brođanac- 100delfin= 2.mjesto
100prsno= 2.mjesto
100slobodno= 2.mjesto
200mjesovito= 1.mjesto
Osim osvajača medalja nastupili su naši novi klinci ,te upisali prve nastupe na što smo posebno ponosni,dok su ostali isplivali svoje najbolje rezultate.
Nastupili su:
Lorena Pančić, Ana Rašić, Minja Radojčić, Anja Urisk, Lana Podrugović, Milica Rajak, Sara Briševac, Anja Terzić, Iva Popović, Ivona Bosić, Mila Mamić, Ena Bosić, Jana Nedić, Lana Radojčić, Ivan Pranjić, Roko Tišov, Luka Zgombić, Aleksej Hadžič, Ognjen Marić, Marko Savurdić, Bartol Gora, David Nedić, Jovan Knežević, Adrian Koruga, Jan Vidović, Borna Banožić, Ivan Hajduković, Marko Ivančić.
Za natjecanje djecu su pripremili i vodili trenerica Jelena Stojadinovic i Ivan Koščević.
Iznimno smo ponosni na naše natjecatelje I zahvalni svima koji su doprinijeli svojom nesebičnom pomoći kako bi natjecanje bilo što kvalitetnije i zanimljivije.
Posebno se zahvaljujemo našem glavnom sponzoru MSM Swim Shop koji je sudjelovao u nagradnoj tomboli kao i za nagradu najuspješnijm plivačima i plivačicama za kategorije početnika, mlađih kadeta i kadeta, te ih razveselio s Arena naočalama, disalicama, ručnicima, daskama, plivackim kapama, “avionima” i ostalim zanimljivim sadržajem za svakodnevno treniranje.
Zahvaljujem se Studio DEA Dream Vukovar koji se pobrinuo za live prijenos. Veliko HVALA i drugim sponzorima kao što su: Vukovarsko-srijemska županija, Grad Vukovar, Zajednica sportskih udruga grada Vukovara, Maraska, Pekara KARAN, Mesnica Ravlić, Pizzeria Pope Pizzas
Veliko hvala roditeljima, sucima, navijačima i svima koji su podržali ovo natjecanje.