Proteklog vikenda sudjelovali smo na Prvenstvu regije 4. za kategorije početnika, ml.kadeta i kadeta u Sisku, a naši članovi opet su nas razveselili svojim sjajnim nastupima, druženjem i podrškom.
Za naš klub nastupilo je ukupno 14 natjecatelja (5 dječaka i 9 djevojčica) zajedno sa trenericom Jelenom Stojadinović.
Posebno su nas razveselili plivači koji su prvi puta isplivali limite za pravo nastupa na Kadetskom Prvenstvu Hrvatske koje nas očekuje u Zadru, a to su Sergej Skenderija (400m slobodno) i Roko Tišov (400m slobodno i 200m mješovito). Odlično su nastupili naši početnici koji su isplivali puno osobnih rekorda na ovom natjecanju.
Posebno se istakla Lena Rajak koja je u disciplini 25m prsno osvojila 3. mjesto.
A sama poslastica bili su nastupi naših kadeta koji su ukupno osvojili 9 individualnih medalja (4 zlatne, 2 srebrne, 3 brončane)
Najuspješniji među njima bio je Lovro Brođanac s 4 zlatne medalje u disciplinama: 400m slobodno, 100m delfin, 200m mix i 100m slobodno
U stopu ga je pratio Stefan Tintor s 1 srebrnom i 3 brončane medalje u disciplinama: 100m leđno, 200m mix, 100m delfin i 400m slobodno
Od djevojaka najuspješnija bila je Marta Žuvić s 1 srebrnom medaljom u disciplini 100m delfin !!
Nastupili smo u 3 kadetske štafete ,te u prvoj disciplini 4 x 50m mješovito osvojili 3.mjesto, a u štafeti 4x 50m slobodno zauzeli 2.mjesto, sastav obje štafete činili su Roko Tišov, Sergej Skenderija, Stefan Tintor I Lovro Brođanac.
Štafeta 4×100 slobodno u sastavu Ivana Kosanović, Marta Žuvić, Stefan Tintor I Lovro Brođanac zasjali su na 1.mjesto u kategoriji kadeta.
Uz nabrojane osvajače medalja, osobne rekorde i puno novog iskustva iz Siska ponijeli su: Adrian Koruga, Ivana Kosanović, Lorena Pančić, Minja Radojčić, Milica Rajak, Anja Urisk, Teona Arsenović i Ena Bosić.
Velike čestitke svima, puno sreće u nastavku sezone velikog bazena, a posebno prije svega puno zdravlja želimo našim predstavnicima na Kadetskom državnom Prvenstvu u Zadru koje će se održati 17. – 18.02.2024.