Od 19.12. do 24.12.2022.naši plivači Lara Horvat i Luka Čarapović, zajedno s trenerom Ivanom Koščevićem boravili su u Rijeci na državnom prvenstvu.
U Vukovar su se vratili s 4 medalje, puno lijepih dojmova, kao i osobnih rekorada.
Prvi dan je Lara Horvat nastupila u disciplini 100m mješovito i isplivala svoj osobni rekord i zauzela 32. mjesto u ml.juniorakoj kategoriji.

Luka Čarapović prvi dan također nastupa u disciplini 100m mješovito i postaje mlađi juniorski prvak države. Plivao je osobni rekord u A finalu i zauzeo 7. mjesto u apsolutnoj kategoriji.

Drugi dan natjecanja Lara je nastupila u disciplini 50m prsno, također je plivala svoj osobni rekord i zauzela 22. mjesto u svojoj kategoriji.

Treći dan natjecanja imali smo nesvakidašnju situaciju, ali svakako veliko i korisno iskustvo.
Luka Čarapović je preronio 15m na utrci 100m leđno, a samim time je diskvalificiran iz iste utrke.
Isti dan nastupio je u disciplini 50m slobodno i zauzeo je 5. mjesto u svojoj kategoriji.
Lara Horvat je nastupila u disciplini 50m slobodno i zauzela 39. mjesto.
Četvrtog dana natjecanja Lara Horvat nastupila je u disciplini 100m prsno, te je isplivala osobni rekord i zauzela 17. mjesto.

Luka Čarapović nastupio je u disciplini 50m leđno, te postao mlađe juniorski viceprvak države u svojoj kategoriji, dok je zauzeo 3.mjesto u juniorskoj i mlađe seniorskoj kategoriji, a u A finalu u apsolutnoj kategoriji, zauzeo je 6. mjesto sa svojim novim osobnim rekordom!

Ovim natjecanjem su se naši plivači oprostili od natjecanja u malom bazenu za 2022. godinu, ali i od svoje mlađe juniorske kategorije.

Želimo puno zdravlja i uspjeha u juniorskoj kategoriji.

Hvala svima koji su pomogli realizirati odlazak na natjecanje!
Hvala plivačima i trenerima na svakom trenutku ponosa kojeg su nam priuštili u 2022.godini.
Želimo svima uspješnu, zdravu i sretnu Novu 2023.godinu